Simplon România cu susținerea Raiffeisen Bank România, prin Programul de granturi Raiffeisen Comunități 2020, lansează cursul online de antreprenoriat pentru copii: Quick Start – curs online de antrenat idei.

Proiectul se desfășoară la nivel național și se adresează copiilor din mediul rural cu vârste cuprinse între 10 și 16 ani. În cadrul cursului de antreprenoriat Quick Start – curs online de antrenat idei, copiii vor învăța despre etapele creării unei afaceri, de la idee la implementare și perspective de viitor.

Cursul se desfășoară pe durata unei săptămâni, de luni până vineri și cuprinde 5 webinare: Antreprenoriat și Business plan, Managementul echipei, Marketing, Financiar și Prezentare proiect.

Proiectul se desfășoară pe parcursul lunilor martie – mai, cursurile urmând a fi susținute în 4 intervale de timp, conform calendarului de mai jos:

  • Curs 1: 15 – 19 martie 2021
  • Curs 2: 5 – 9 aprilie 2021
  • Curs 3: 19 – 23 aprilie 2021
  • Curs 4: 3 – 7 mai 2021

Cursurile sunt gratuite pentru copii, iar înscrierile se fac de către un adult. Mai multe detalii despre proiect, precum și formularul de înscriere, se pot găsi în pagina simplonromania.org/quick-start

Sursa și imagine: comunicat Simplon Romania