Echipa proiectului CRED anunță startul selecției naționale de bune practici din învățământul primar și gimnazial românesc „Creatori de Educație”, ediția 2020.
Dragi elevi, învățători, profesori și părinți, cunoașteți un dascăl de poveste, a cărui activitate poate reprezenta un model pentru colegii din întreaga țară?
Un profesor îndrăgit, care influențează destinele elevilor din clasă și îi formează pentru experiențele viitoare?
Care, prin implicare și creativitate, determină copiii să vină cu drag la școală?
Puteți intra pe www.creatorideeducatie.ro pentru a înscrie activitățile cadrelor didactice ca modele de bune practici, până în data de 19 iunie.
Inițiativa urmărește recunoașterea meritelor învățătorilor și profesorilor valoroși, consolidându-le rolul pe care îl au în comunitate și în societate.
Înscrierile pot fi făcute de elevi, părinți sau colegi din sistemul de învățământ, reprezentanți ai societății civile etc. De asemenea, profesorii își pot înregistra ei înșiși proiectele în competiție.
Cea de-a doua ediție a selecției naționale se desfășoară în baza unui nou regulament, actualizat în conformitate cu propunerile primite în cadrul celor două etape de consultare publică. Consultați și documentul în secțiunea specifică a site-ului dedicat: https://www.creatorideeducatie.ro/regulament_selectie/regulament_selectie_2020/
Sursa: creatorideeducatie.ro
Imagine: SplitShire