Simplon România, cu sprijinul Societe Generale Global Solution Centre, lansează ediția Future Ready cu numărul 2, menită să aducă noi cursuri, de actualitate și de interes, pentru copiii dornici să-și dezvolte competențe tehnice și digitale, dar și interpersonale.

Future Ready 2021 se desfășoară în perioada iunie – septembrie a acestui an, la nivel național și se adresează copiilor din mediul rural și urban mic cu vârste cuprinse între 10 și 16 ani. Cursurile sunt gratuite pentru copii și se vor desfășura online.

Tematicile abordate în acest an sunt special concepute pentru a fi cât mai de actualitate și în conformitate cu cele mai noi tehnologii apărute pe piața digitală.

Cursurile vor fi susținute de trainerii Simplon România, cu implicarea voluntarilor Societe Generale Global Solution Centre, iar în cadrul acestora se vor aborda diverse tematici, de la impactul rețelelor de socializare asupra tinerilor, siguranță cibernetică și aplicabilitatea inteligenței artificiale, până la dezvoltarea competențelor de editare video, artă 3D și crearea jocurilor pe computer.

Mai multe detalii despre proiect puteți afla accesând simplonromania.org/future-ready-2021

Proiectul este dezvoltat de Simplon România și susținut de Societe Generale Global Solution Centre ca parte din activitatea companiei de susținere a dezvoltării abilităților, nivelului de educație și integrării profesionale a grupurilor vulnerabile.

* * *

Despre Simplon România

Simplon România creează programe educaționale pentru dezvoltarea competențelor digitale, tehnice și interpersonale, dedicate copiilor și adulților din diverse medii sociale.

Proiectele Simplon România au un caracter dinamic și un conținut interactiv care stimulează creativitatea participanților.

Simplon România susține cele mai noi tehnologii din mediul digital pentru dezvoltarea abilităților necesare în viitor.

 

Despre Societe Generale Global Solution Centre

În anul 2011, compania Societe Generale European Business Services (în prezent, Societe Generale Global Solution Centre) a fost fondată în România,  ca centru de servicii pentru Grupul Societe Generale. Compania oferă servicii profesionale de înaltă calitate în diverse domenii de activitate pentru entitățile Grupului din întreaga lume: finanțe și contabilitate, resurse umane, IT, Know Your Customer, compliance și Business Advisory Unit.

Societe Generale Global Solution Centre  înseamnă performanță, inovație și cei mai buni profesioniști. Acum, Societe Generale Global Solution Centre este un centru de servicii pentru numeroase entități ale Grupului, deservind peste 35 de țări pentru toate liniile de business majore ale Societe Generale.