Simplon România cu sprijinul Societe Generale Business Services lansează proiectul: Future Ready – dezvoltăm competențele generațiilor viitoare. Proiectul este susținut prin programul de finanțare „We Care Together” lansat de Societe Generale European Business Services.
Proiectul se desfășoară la nivel național și este adresat copiilor din mediul rural cu vârste cuprinse între 10 și 16 ani. Future Ready cuprinde 6 cursuri online prin intermediul cărora copiii își vor dezvolta competențe tehnice și digitale.

Obiectivul proiectului e ca participanții să-și descopere pasiunile și să dezvolte competențe tehnice și digitale pentru creșterea șanselor acestora de a face față cererilor pieței muncii din viitor.Future Ready-cursuri online
Cele 6 cursuri vor avea tematici diferite: Communication & collaboration online, Design your idea, Blogging, Web Wizard, Multimedia și Vlogging și Work Experience și vor fi susținute de trainerii Simplon România împreună cu voluntari Societe Generale European Business Services.

Mai multe detalii despre proiect puteți afla accesând următorul link: simplonromania.org/future-ready


We Care Together este primul program de finanțare lansat de Societe Generale European Business Services pentru a susține proiectele dezvoltate de către organizații neguvernamentale din România. Obiectivul programului este de a sprijini financiar inițiativele dezvoltate de ONG-uri care au un impact pozitiv în ariile „integrare profesională” și „educație” și care se adresează cu prioritate grupurilor vulnerabile.