Kaufland România lansează campania „Viitorul începe acum”, o inițiativă prin care sprijină modernizarea și tehnologizarea școlilor din România. Proiectul este structurat sub forma unui concurs, în cadrul căruia școlile din țară pot câștiga premii în valoare totală de 7,5 milioane lei, în schimbul punctelor colectate.

Campania a debutat cu posibilitate de înscriere a instituțiilor de învățământ în cadrul proiectului. După înscrierea pe site-ul viitorulincepeacum.ro, școlile vor putea acumula punctele necesare câștigării premiilor, în baza bonurilor de cumpărături din magazinele Kaufland.

În perioada 4 octombrie – 28 noiembrie 2023, fiecare bon fiscal în valoare de minimum 50 de lei reprezintă un punct, pe care clienții îl pot direcționa către școlile pe care le susțin. În plus, pentru fiecare articol achiziționat, dintre cele marcate la raft cu simbolul campaniei, bonul va acumula puncte bonus. Clienții trimit bonurile către școli, pe care acestea le vor înregistra pe platforma pusă la dispoziție de Kaufland. Astfel, instituțiile colectează puncte, pe care le pot schimba ulterior în materiale și echipamente didactice, precum: computere, monitoare, piese de mobilier, seturi de laborator sau articole sportive.

Școlile din toată țara sunt invitate să se înscrie pe viitorulincepeacum.ro, unde sunt disponibile și detalii suplimentare despre proiect.

Prin campania „Viitorul începe acum”, Kaufland România își reiterează angajamentul de a investi în educație și de a contribui activ la formarea generațiilor viitoare, într-un cadru modernizat și adaptat la noile tehnologii.

Sursa: GMP PR, via iTeach