[via CNCES]

Stimată doamnă profesor,
Stimate domnule profesor,

Ne face o deosebită plăcere să vă anunțăm organizarea târgului de educație și știință  “Cu mic cu mare… Prin Univers” în perioada 23 – 25 noiembrie 2018 pe platforma Măgurele. Târgul este dedicat elevilor de liceu interesați de alegerea unei cariere, studenților de la facultățile de științe (fizică, matematică, informatică, biologie, chimie, inginerie etc) precum și publicului larg interesat să afle despre noutățile din știință direct de la cercetători.

În programul târgului sunt incluse activități specifice pentru fiecare dintre categoriile de participanți. Pentru elevi și cadrele didactice sunt în mod special pregătite activități în data de 24 noiembrie, în cadrul Facultății de Fizică a Universității din București, dedicate unei mai bune informări asupra oportunităților de formare și carieră în domeniul fizicii, dar și în alte domenii STEM. În acest sens, elevii vor avea posibilitatea să cunoască oferta educațională a facultăților Universității din București, să viziteze laboratoarele de cercetare, să participe la ateliere și sesiuni de experimente interactive, să discute cu cercetătorii de pe platformă și să afle despre mai multe istoria platformei și despre meseriile viitorului.

În cadrul evenimentului va avea loc și un târg de joburi pentru tineri studenți și absolvenți, astfel că invitația de participare către dumneavoastră se adresează în special alături de grupuri de elevi de liceu din anii terminali care intenționează să urmeze o carieră în domeniilor STEM. Un program preliminar al târgului îl aveți anexat la acest mesaj. Pentru a confirma interesul privind participarea la eveniment este necesar să completați următorul formular      https://goo.gl/zno4kh

Din motive organizatorice înscrierea prin formular la eveniment se face până luni 12 noiembrie și confirmările finale până vineri 16 noiembrie.

Vă mulțumim pentru atenția acordată și vă stăm la dispoziție la  adresa de email a evenimentului prinunivers@unibuc.ro și la paginile asociate pentru orice alte informații cu privire la desfășurarea evenimentului.
https://www.facebook.com/prinunivers

http://www.prinunivers.ro/ (în lucru)