În perioada 23 – 25 noiembrie 2018, Institutul de Științe ale Educației (NSS România) organizează, în parteneriat cu Fundația Est-Europeană (PSA Moldova), un seminar bilateral eTwinning, în București.

Seminarul va urmări facilitarea contactelor și parteneriatelor dintre cadre didactice înscrise pe platforma europeană eTwinning din România și din Republica Moldova, precum și familiarizarea participanților cu portalul și cu instrumentele eTwinning, inițierea lor în managementul proiectelor de colaborare școlară utilizând noile tehnologii. De asemenea, își propune să evidențieze exemple de bune practici eTwinning și să creeze cadrul pentru schimb de experiențe în domeniu.

Seminarul se adresează cadrelor didactice, din județele: Brăila, București, Buzău, Călărași, Giurgiu, Ialomița, Ilfov, Prahova, Teleorman,  care au experiență redusă în implementarea de parteneriate on-line (maxim 3 proiecte personale până la data lansării apelului).

eTwinnerii interesați să participe sunt invitați să verifice condițiile de eligibilitate și să completeze formularul de candidatură până la data de 12 noiembrie 2018, ora 10:00.

Mai multe informații și formularul de înscriere, pe pagina eTwinning NSS România: https://etwinning.ro/seminar-bilateral-ro-md-apel-inscrieri/