Profesorii fac parte dintre cei care ne arată constant ce înseamnă răbdarea și implicarea într-o perioadă cu multe schimbări. Sunt alături de elevi și au depus eforturi ca educația să continue. Pentru că ne dorim să continuăm să fim alături de comunitate, vrem să le mulțumim tuturor cadrelor didactice și să ne arătăm recunoștința în prima zi în care revin în școli cu o cafea din partea casei.

De aceea, luni, 8 februarie, în intervalul 06:00 – 21:00, îi așteptăm în restaurantele McDonald’s sau la McDrive pentru a le face ziua mai plăcută înainte de a începe orele. Toți educatorii, învățătorii, profesorii vor fi întâmpinați cu o cafea, la alegere dintre Cafea 200 ml, Cafee Latte 200 ml, Espresso 50 ml sau Cappuccino 200 ml. Tot ce trebuie să facă este să le comunice angajaților McDonald’s că sunt cadre didactice.

Le mulțumim tuturor cadrelor didactice care fac parte și din comunitatea iTeach și îi așteptăm în restaurante pe 8 februarie!

Oferta este valabilă în data de 8 februarie, în intervalul 6.00 – 21.00 și este destinată exclusiv cadrelor didactice. Cafeaua este valabilă pentru o persoană, la alegere dintre Cafea 200 ml, Espresso 50 ml, Caffe Latte 200 ml sau Cappuccino 200 ml, în toate restaurantele McDonald’s din țară, inclusiv la McDrive, în limita stocului disponibil.

Sursa: GraffitiPR, via email
Imagine: McDonald’s, via GraffitiPR