Pe data de 5 octombrie, McDonald’s celebrează Ziua Internațională a Profesorului și așteaptă cadrele didactice în restaurantele din toată țara cu o cafea și un sandviș din partea casei, ca gest de apreciere și recunoștință.

Dorește să le mulțumească pentru aportul pe care îl au în viața tuturor și pentru faptul că și în cele mai grele momente, cum ar fi pandemia de COVID-19, cadrele didactice și-au continuat misiunea de a preda și de a educa, chiar și prin mijloace noi, făcând tot posibilul să asigure tuturor educația atât de necesară.

Astfel, marți, 5 octombrie, toate cadrele didactice din țară sunt așteptate în restaurantele McDonald’s din țară și la McDrive, între 6.00-22.00, în funcție de programul de funcționare al restaurantelor. Oferta este valabilă pentru o persoană și include o cafea la alegere dintre Cafea 200 ml, Caffe Latte 200 ml, Espresso 50 ml sau Cappuccino 200 ml și un McToast.

Așadar, profesorii sunt așteptați în restaurantele McDonald’s pentru a sărbători împreună Ziua Internațională a Profesorului!

Tot ce trebuie să facă pentru a beneficia de ofertă este ca atunci când fac comanda în restaurant să spună că sunt cadre didactice.

Sursa: McCannPR, via email
Imagine: McDonald’s