Universitatea Valahia din Târgoviște organizează, în cadrul proiectului ”ADAM – Academia pentru Dezvoltarea Antreprenoriatului și Managementului”, cursuri gratuite de formare antreprenorială.

Cursurile de formare antreprenorială vor avea o durată de 6 zile, urmând a se desfășura într-o stațiune de pe Valea Prahovei care va fi comunicată ulterior. Se vor asigura, prin proiect, 5 nopți de cazare și mesele aferente, iar absolvenții cursurilor vor primi diplome acreditate A.N.C.

Pot participa la cursuri persoane cu vârsta peste 18 ani, minim absolvenți ai unei forme de învățământ gimnazial – elevi, studenți, șomeri, angajați care au reședinta sau domiciliul în mediul rural sau în cel urban, în regiunea Sud-Muntenia. Nu sunt acceptați la cursuri tinerii NEETs (care nu urmează nicio formă de învățământ și nici nu au un loc de muncă) cu vârsta între 16 – 24 ani.

În cadrul cursurilor, participanții vor deprinde competențe antreprenoriale cu ajutorul cărora vor putea deschide o afacere. Pentru a stimula crearea de noi afaceri, în cadrul proiectului se va organiza un concurs de planuri de afaceri la finalul căruia se vor acorda, în funcție de punctajul obținut, 36 de finanțări de aproximativ 38.000 de euro, minim 2 finanțări pentru fiecare județ din regiune.
Persoanele interesate să se înscrie în grupul țintă al acestui proiect sunt invitate să completeze un formular online disponibil aici:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfCx2mpVl3QNXUdKuMDQu-1VXakvfb3iD3IJ_0rhDsXancdkA/viewform

Pentru informații suplimentare despre activitatea de formare și celelalte activități ale proiectului, nu ezitați să accesați pagina Facebook a proiectului:

https://www.facebook.com/ADAM-Academia-pentru-Dezvoltarea-Antreprenoriatului-si-Managementului-1965572330437783/.