Miercuri, 9 februarie 2022, Centrul de Cercetări Interdisciplinare în Științele Comunicării și Relații Publice (CISCOREP) organizează online, începând cu ora 16:00, conferința Artificial Intelligence and Reputation Risk: Exploring a New Frontier in Corporate Communication.

Prelegerea va fi susținută de dr. Alexander Buhmann, profesor asociat de comunicare corporativă și director al Alianței Nordice pentru Comunicare și Management (#NORA), grup de cercetare internațional, interdisciplinar ce investighează comunicarea ca un motor strategic al performanței organizaționale sustenabile. Evenimentul, prin care se reia seria conferințelor CISCOREP, va fi moderat de conf. univ. dr. Alexandra Crăciun, cadru didactic la Facultatea de Litere a Universității din București, iar limba de comunicare este engleza.

Situate la intersecția dintre comunicare, tehnologie digitală și management, cercetările lui Alexander Buhmann se concentrează pe digitalizarea și automatizarea proceselor de comunicare și implicațiile acestora pentru management, precum și pentru guvernanța publică și corporativă.

Invitatul, doctor al Universității din Fribourg (Elveția), a beneficiat de burse de predare și de cercetare la Universitatea din California de Sud, Centrul de Diplomație Publică al Școlii de Comunicare și Jurnalism al USC Annenberg, Universitatea Stanford și Universitatea Santa Clara din Statele Unite ale Americii.

Dr. Buhmann face parte din consiliul editorial al Revistei Internaționale de Comunicare Strategică (IJSC) și Frontiers in Communication. Totodată, este membru al echipei de cercetare a European Communication Monitor – cel mai mare studiu transnațional privind comunicarea strategică la nivel mondial – și al consiliului consultativ academic al Asociației Internaționale pentru Măsurarea și Evaluarea Comunicării (AMEC). De asemenea, specialistul este afiliat grupului de experți în inteligența artificială al Chartered Insitute of Public Relations (CIPR).

Persoanele interesate se pot conecta la eveniment miercuri, 9 februarie 2022, la ora 16, accesând acest link: https://meet.google.com/doy-rpzt-ess

Informații despre eveniment: https://unibuc.ro/prelegere-online-pe-tema-artificial-intelligence-and-reputation-risk-exploring-a-new-frontier-in-corporate-communication-in-cadrul-seriei-conferintelor-ciscorep/

Pentru a afla mai multe detalii despre toate evenimentele derulate de CISCOREP, puteți urmări pagina de Facebook  a  Facultății de Litere a UB.

Sursa: Universitatea din București