Samsung România lansează, pentru prima dată în țara noastră, competiția națională Solve for Tomorrow. Competiția se adresează elevilor de liceu (16-18 ani) și își propune să aducă împreună tehnologia, educația, soluțiile eficiente și sustenabile pentru a rezolva probleme ale comunității. În cadrul competiției, prin îmbinarea tehnologiei cu educația și creativitatea, tinerii își vor putea aduce ideile la viață, cu ajutorul sesiunilor de mentorat și al cursurilor de Sustainable Design Thinking organizate de Samsung România.

În competiție se pot înscrie toți elevii din România, cu vârste cuprinse între 16-18 ani, în perioada 8 septembrie – 8 octombrie, pe platforma www.samsung.com/ro/solvefortomorrow, în cadrul celor patru categorii ale competiției:

  • Mediu înconjurător
  • Diversitate și incluziune socială
  • Educație
  • Dezvoltare durabilă.

Se pot accepta și alte proiecte care nu se încadrează în aceste categorii, cu condiția ca ele să îndeplinească toate criteriile de jurizare. Mai multe detalii, în regulament.

Programul Solve for Tomorrow se va desfășura în parteneriat cu Junior Achievement Romania, organizaţie non-profit internaţională cunoscută pentru programele sale de educaţie economică şi antreprenorială.

Mai multe informații: samsung.com/ro/news/local/solve-for-tomorrow-by-samsung-incurajeaza-elevii-sa-gaseasca-idei-inovatoare-prin-tehnologie-si-educatie/
Înscrieri: https://www.samsung.com/ro/solvefortomorrow/

Sursa: Samsung News
Imagine: Samsung - Solve for tomorrow