Invitație de participare MOOC DYS

Va invitam pe aceasta cale sa participati la un curs, furnizat de catre  Universitatea  din  Pitesti, Formation 3.0. Franța, Logopsycom Belgia, KEDDY Grecia, CIVIFORM Italia, RedeBLC Portugalia,  în  cadrul  proiectului  “MOOC on DYS”, proiect  finanţat  de  Comisia  Europeană  prin  Programul Erasmus+.

MOOC DYS – un proiect european care își propune să implementeze un program online pentru cadre dicatice și pentru părinți cu privire la Tulburările Specifice de Învățare.

Scopul cursului este de a furniza pachetul de competente necesare pentru a putea sprijini copiii (elevii) cu tulburări specifice de învățare (dislexie, disgrafie, dispraxie, discalculie, etc.)

Proiectul își propune să dezvolte un curs masiv online (MOOC) pentru profesori și părinți. Prin crearea acestui MOOC, proiectul urmărește:
– Să sporească calitatea sprijinului pentru școlarizarea copiilor cu tulburări specifice de învățare
– Să ofere de competențe, resurse și instrumente adecvate persoanelor care participă la educația lor
– Să conștientizeze problemele cu care se confruntă ”Dys”
– Să îmbunătățească relațiile dintre părinți și profesori

Cursul va avea loc în luna octombrie 2018, pe parcursul a 5 săptămâni.
Participanții care vor parcurge la cel puțin 80 % din activitățile programului vor primi certificat de participare cu competenețele dobândite.

Pe site-ul proiectului veți găsi informații actualizate despre proiect și cursul de formare pe TSI (DYS), precum și un link pentru pre-inscriere la curs. Aflati cum puteti participa la cursul online gratuit MOOC DYS pe:
http://www.moocdys.eu/ro/

Sau puteti accesa direct formularul de pre-inscriere
https://upit.us18.list-manage.com/subscribe?u=4eafe73f033250e27df5f6b37&id=c7744624dc

Adresa de contact:
moocdys@gmail.com