În perioada 13 septembrie – 11 octombrie se pot face înscrierile la „Hai la Olimpiadă!”, programul pentru pregătirea elevilor pasionați de matematică, fizică sau informatică. Pregătirea se face în 54 de centre de pregătire, active în 26 de orașe din România.

Înscrierile pot fi realizate online de părinții sau reprezentanții legali ai elevilor, prin completarea formularului disponibil pe pagina nouanepasa.ro/inscrieri-hlo.

Cursurile au loc sâmbăta, pe parcursul întregului an școlar.

Participarea la cursurile programului ”Hai la Olimpiadă!” este gratuită.

Fiecare centru de pregătire pentru performanță este autonom, iar programul este conceput astfel încât fiecare copil să poată frecventa cursurile unui singur centru. Conținutul de predare-învățare este stabilit tot de profesori, la nivelul fiecărui centru, în funcție de nevoile și nivelul fiecărei grupe. Elevii sunt eligibili pentru centrele din județele în care învață, iar criteriile pentru admitere sunt stabilite la nivelul fiecărui centru de cadrele didactice.

Fundația Nouă ne pasă organizează centre de pregătire pentru performanță în localitățile Alexandria, Baia Mare, Bârlad, Beclean, Bistrița, Brașov, București, Buzău, Cluj-Napoca, Constanța, Drobeta-Turnu Severin, Hunedoara, Huși, Iași, Năsăud, Oradea, Piatra Neamț, Rădăuți, Roman, Sângeorz-Băi, Suceava, Târgoviște, Târgu Mureș, Timișoara, Vaslui și Vatra Dornei.

În anul școlar anterior, 6.298 de elevi s-au înscris pentru participarea la cursurile centrelor „Hai la Olimpiadă!”, iar 5.865 dintre aceștia au fost selectați și s-au pregătit pentru a face performanță în centrele din întreaga țară. Aceștia au beneficiat de îndrumarea a 347 de profesori, dar și de materialele didactice și infrastructura de lucru de care au nevoie. De asemenea, fiecare centru de pregătire beneficiază și de un portal, care permite administrarea întregii activități.

Înscrierile pot fi realizate online de părinții sau reprezentanții legali ai elevilor, prin completarea formularului disponibil pe pagina nouanepasa.ro/inscrieri-hlo.

Verificați în prealabil secțiunea Întrebări pentru detalii privind metodologia: nouanepasa.ro/hai-la-olimpiada-intrebari-frecvente

Sursa: Nouă ne pasă, via SmartPoint
Imagine: https://www.nouanepasa.ro/hai-la-olimpiada-centre-de-pregatire