Suita de soluții Canon Smart Universities include echipamente si tehnologii moderne, adaptate la nevoile fiecărei universităţi, și permite studenţilor, profesorilor, personalului administrativ şi departamentelor IT dintr-un campus să studieze şi să lucreze într-un mod mai inteligent, mai eficient şi mai sigur, cu costuri optimizate.

 Seria de soluţii interconectate, proiectate de Canon, oferă asistenţă şi securitate completă pentru medii moderne de studiu şi lucru.

Acestea asigură centralizarea, optimizarea şi automatizarea proceselor de imprimare pentru studenţi şi profesori, aceştia având posibilitatea de a trimite în orice moment, în siguranţă, documente de pe dispozitive mobile. De asemenea, profesorii pot scana foile de examen şi pot folosi notarea automată, pentru a afişa rezultatele rapid. În plus, folosind digital mailroom, personalul administrativ va procesa în mod automat facturile, cu 50% mai rapid, iar departamentul HR va fi digitalizat, astfel încât înmatricularea studenților să fie automată.

Pentru a asigura o experienţă de utilizare unitară şi gestionare integrată, echipa IT a campusului foloseşte gestionarea centralizată a flotei şi automatizarea proceselor. Astfel, dispozitivele multifuncţionale sunt controlate dintr-un singur loc şi transformarea digitală este implementată mai rapid.

Atragerea celor mai buni profesori şi studenţi din generaţia de nativi digitali este o provocare. Vremea metodelor tradiţionale de studiu a apus, iar studenţii caută acum instituţii educaţionale cu programe de studii, echipamente şi tehnologii excelente, care să le permită să studieze după noile standarde. Canon doreşte să ajute universităţile care vor să înceapă procesul de transformare, oferindu-le consultanţă şi un set complet de soluţii.

Analizăm cu atenţie nevoile acestora şi facem o evaluare atentă a echipamentelor şi software-urilor utilizate în prezent, în funcţie de planul de dezvoltare al fiecăreia.

Apoi, după ce implementăm o soluţie personalizată, monitorizăm rezultatele şi optimizăm procesele pentru a aduce şi alte beneficii. Optimizarea costurilor este una dintre cele mai importante provocări cu care se confruntă o universitate când trece de la o metodă de lucru clasică la soluţii moderne şi inteligente.” – Petronius Secăreanu, General Manager, Canon România

Cu ajutorul suitei de soluții Canon Smart Universities, Universitatea de Medicină, Farmacie, Ştiinţe şi Tehnologie „George Emil Palade“ din Târgu Mureş a fost printre primele instituţii care a implementat un mediu modern de învăţământ inteligent. Soluţiile Canon au permis accesul neîntrerupt la materiale şi servicii, au protejat proprietatea intelectuală şi au facilitat colaborarea eficientă de la distanţă, pentru studenţi şi personal. Soluţiile utilizate cel mai des sunt:

  • Soluţiile pentru imprimarea de cărţi şi web-2-print.
  • Soluţia pentru fluxuri de lucru.
  • Soluţia de imprimare şi scanare on-site cu plată integrată.

Pentru mai multe informații accesați: https://www.canon.ro/business/campaigns/smartuniversities/

Sursa: The Good Company, via iTeach