Colegiul Național Pedagogic „Spiru Haret“ Focșani și Asociația Grow Up Project Focșani, în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Vrancea, organizează a VII-a ediție a Festivalului-concurs de book-trailere BOOVIE®.

Festivalul se va desfășura la Focșani, în perioada 15 – 17 iulie 2022.

Înscrierile pentru această ediție sunt deschise până pe 8 martie 2022.

La concurs, pot participa elevi din ciclul gimnazial și liceal. Pot participa și elevii înscriși la cluburi de teatru/cinematografie, din Palate ale Copiilor/Case de Cultură etc., din același ciclu de învățământ, cu condiția să aibă un profesor coordonator.

Secțiuni:

  • BOOVIE KIDS – clasele V-VI (3 romane propuse)
  • BOOVIE GIMNAZIU – clasele VII-VIII (5 romane propuse)
  • BOOVIE LICEU – clasele IX-XII (5 romane propuse)
  • BOOVIE+ – clasele V-XII (o carte nonliterară)
  • TRAILERUL DE BUZUNAR – clasele V-XII (secțiune doar online)
  • EXTRO BOOVIE – elevi români din diaspora (oricare din cărțile propuse)

Înscrierea în concurs a elevilor și profesorilor se poate face fie prin aplicația web – Boovie WebApp, disponibilă prin browserele de desktop/ laptop/ telefoane mobile, urmând linkul Înscrieri din meniul Înscriere disponibil pe site-ul www.boovie.ro în perioada 28.01 – 08.03.2022, fie din aplicația de mobil Boovie, disponibilă în AppStore și în Google Play Store sau Huawei Store.

Înscrierea se realizează de către fiecare participant în parte, profesor sau elev, prin completarea formularului de înscriere, după crearea contului de utilizator. La finalul procesului de înscriere individuală, profesorul poate începe formarea echipelor.

Mai multe informații despre înscriere: https://boovie.ro/ghid-de-inscriere-2022/

Sursă și imagine: Boovie.ro
Facebook Boovie: https://www.facebook.com/booviefestival