Mondly este un partener devotat al cadrelor didactice, dedicat formării temeinice, perseverente, de calitate. Dezvoltată inițial în România, platforma Mondly este specializată în suport pentru învățarea limbilor străine.

Mondly oferă cadrelor didactice și elevilor lor acces gratuit, pentru un an, pe aplicația specializată MondlyWORKS, cea mai captivantă soluție de învățare a limbilor străine.

Soluția combină elemente de gamification cu tehnologie avansată. Include un tablou de bord pentru profesor pentru urmărirea progresului elevilor, permițând astfel cadrelor didactice să combine metodele tradiționale de predare cu cea mai recentă tehnologie.

În plus, un avantaj major al Mondly este faptul că oferă acces la o multitudine de limbi-țintă având româna ca limbă de bază.

 

Înscrierile se pot face de către profesorii de limbi străine din România, în perioada 12 aprilie – 14 mai.

Pentru înscrierea dvs. și a elevilor dvs., trimiteți un email la adresa business@mondly.com cu următoarele informații:

  • Numele dvs.
  • Instituția, localitatea și județul.
  • Adresa dvs. de email care va fi folosită pentru crearea contului.
  • Numărul de elevi cărora ați dori să le oferiți acces gratuit la Mondly.
  • Linkul la pagina dvs. de profil de pe iTeach (opțional).

La scurt timp după înscriere (1-2 zile), veți primi un email de la Mondly cu detaliile contului dvs., împreună cu instrucțiunile de folosire.

 

Pentru a obține linkul la propria pagină de profil, în contul dvs. de pe https://iteach.ro , mergeți la Resursele mele –» Portofoliu. Preluați linkul la pagina respectivă, care include, de obicei, numele și prenumele dvs. (de exemplu, https://iteach.ro/profesor/mihaela.preda  sau  https://iteach.ro/profesor/olimpius.istrate).

Pentru alte informații, contactați echipa Mondly prin email: business@mondly.com

* * *

Bazat pe Mondly, aplicația premiată de învățare a limbilor străine MondlyWORKS, cu peste 100 de milioane de utilizatori din întreaga lume (190+ țări), este soluția ideală pentru orice școală care dorește să-și ofere profesorilor și elevilor una dintre cele mai avansate și captivante soluții de învățare a limbilor străine de pe piață.

MondlyWORKS este utilizată în prezent de Ministerul Educației din Israel pentru predarea limbii engleze, ebraice și arabe într-un proiect care implică 100.000 de elevi și este pe cale să devină un standard global în clasă și nu numai.

Cu 41 de limbi și peste 1.200 de perechi de limbi disponibile pentru învățare, cu conținut creat de Pearson (https://www.pearson.com) și un curriculum care se potrivește cerințelor majorității țărilor, MondlyWORKS este soluția perfectă pentru învățământul preuniversitar și superior.

* * *

iTeach – suntprofesor.ro – este o platformă online pentru dezvoltarea profesională continuă a cadrelor didactice prin încurajarea participării și a schimbului de resurse, facilitarea colaborării, formarea competențelor pedagogice și de specialitate.

Alături de Academia Online, iTeach este un program al fundației Institutul pentru Educație de sprijin pentru profesori din învățământul superior și din învățământul preuniversitar.

 

Sursa: Mondly (by Pearson) și iTeach România
Imagini: Mondly