Romanian Angel Appeal (RAA) caută profesori din școli primare și gimnaziale dornici să participe la un program de formare și pilotare la finalul căruia participanții vor avea competențe sporite în utilizarea metodelor de predare online dinamice și interactive.

Selectează 4 participanți din România care vor participa, alături de profesori din Norvegia, Franța și Spania, într-un program de formare internațional care va cuprinde două etape a câte 5 zile, față în față:

  • Prima sesiune de instruire va fi organizată în România (Sinaia) în perioada 11 – 15 martie 2022 și va acoperi subiecte legate de construirea încrederii în sine pentru comunicarea online, prezentare și abilități sociale, gestionarea sălilor de clasă online prin creșterea angajamentului elevilor și a motivației de a învăța. Transversal, vei experimenta instrumente de gamificare și evaluare.
  • A doua sesiune de instruire va fi organizată în Norvegia în perioada 27 iunie – 1 iulie 2022 și va acoperi elemente cheie de gamificare, tehnici de design instrucțional pentru lecții online de calitate, evaluare online.

În urma formării vei fi implicat(ă) în co-crearea, testarea și diseminarea unei serii de instrumente de învățare online pentru profesori. În acest sens vei:

  • pilota ceea ce ai învățat în timpul instruirii cu cel puțin 20 de elevi și 12 colegi de predare;
  • co-facilita un webinar care vizează creșterea abilităților a 50 de profesori, pe una dintre domeniile tematice ale proiectului: abilități de prezentare, abilități de interactivitate, gamificare, design instrucțional, feedback și evaluare.

Costurile de participare la cele două module de formare (călătorie, cazare, masă și materiale de training) vor fi acoperite de proiect prin finanțarea oferită de Erasmus+.

Cadrele didactice pot aplica, completând un formular, până pe 15 februarie: raa.ro/cautam-4-profesori-sau-invatatori-dornici-sa-isi-imbunatateasca-abilitatile-de-predare-si-interactiune-online/

Sursa și imagine: Romanian Angel Appeal