Participarea este gratuită. Evenimentul va avea loc la Universitatea Tehnică de Construcții din București.

Youni, companie edtech care investește în formarea unui ecosistem regional de dezvoltare personală și mentorat pentru tinerii care doresc să studieze în străinătate, anunță organizarea Youni Fair, eveniment ce va avea loc la Universitatea Tehnică de Construcții București în data de 25 noiembrie, între orele 10:00 și 18:00.

Evenimentul va oferi un cadru dedicat pentru explorarea opțiunilor educaționale la nivel internațional și va promova oportunități academice și profesionale pentru tinerii din toată țara. Participarea este gratuită, iar cei interesați se pot înregistra prin intermediul formularului disponibil pe site-ul oficial al evenimentului: younifaircity.com

Participanții, atât elevi cât și părinți, vor putea participa la prezentări, workshop-uri și sesiuni de consiliere, desfășurate simultan în mai multe săli.

În sala dedicată părinților, sunt așteptați părinții care doresc să afle mai multe detalii despre procesul de aplicare pe care copiii trebuie să îl parcurgă dacă doresc să urmeze studii universitare în afara țării. În cadrul acestui atelier, participanții vor avea posibilitatea să exploreze procedurile necesare pentru aplicare, dar vor afla informații și despre aspectele financiare ale studiului în afara țării.

În amfiteatru, unde sunt așteptate peste 120 de persoane, vor avea loc prezentări ale universităților iar reprezentanți ai instituțiilor de învățământ din cinci țări (Constructor University, SRH, Les Roches, Glion Institute of Higher Education și Universitatea Tehnică de Construcții București) vor oferi detalii despre ofertele academice disponibile.

Tot în cadrul Youni Fair tinerii pot afla detalii despre pregătirea pentru examenele de matematică și engleză și pot vizita standuri care vor oferi materiale informative și consiliere în procesul de înțelegere a procedurilor de aplicare la universitățile străine. Totodată, vor avea loc prezentări video și informații detaliate despre facultăți, discuții axate pe Career Paths, care vizează pasiunile individuale, strategii de construire a unui Curriculum Vitae solid, dar și prezentări de companii. Mai mult, cinci companii din domenii diferite (investiții, software, servicii medicale și advertising), printre care UiPath, Adobe România și Enayati vor oferi informații relevante despre domeniile lor de activitate, dezvăluind perspective și provocări specifice industriei în care activează.

Ne dorim că Youni Fair să devină un reper în peisajul educațional local. Prin acest eveniment, ne propunem să oferim tuturor celor interesați – tineri și părinții lor deopotrivă – acces la resurse, tutori și informații necesare în procesul de aplicare la o universitate din străinătate”, a declarat Andrei Nicolae, Co-fondator și CEO Youni.

Până în prezent, Youni a îndrumat mai mult de 6000 tineri liceeni români în procesul de accedere la o universitate din afara țării. Rata de acceptare a candidaților Youni la universitățile străine este în prezent de 100%. În anul școlar precedent, 55% dintre elevii admiși au ales să studieze în Statele Unite, 35% în Europa, 5% în Australia, 5% în Regatul Unit și 5% în Asia. Youni a investit peste 100.000 de dolari în susținerea proiectelor și inițiativelor elevilor, în timp ce studenții au obținut burse și ajutoare financiare ce depășesc suma de 18 milioane de dolari.

Pentru informații suplimentare despre eveniment și pentru procesul de înregistrare, accesați pagina evenimentului: https://www.younifaircity.com

Sursa: prSTEPS, via iTeach