Ediția I a Forumului Educației România – Republica Moldova are tema Ecosistemul educațional în lumea digitalizată. Va avea loc la Iași, în perioada 27-28 octombrie 2022, la Centrul de evenimente AGORA.

Forumul explorează cele mai bune metode de adaptare a școlilor la noul concept de educație digitală. Oferă o oportunitate de a explora și multiplica împreună ceea ce facem bine și cu impact asupra învățării la elevi. Pe parcursul a celor două zile, aveți ocazia de a explora experiențe de bună practică din cele două sisteme educaționale în următoarele domenii:
a. cariera didactică și managerială
b. cercetare și inovare în educație
c. învățare vizibilă și digitalizare

Forumul educației România-Moldova va crea un spațiu de discuții, învățare și explorare a exemplelor de bună practică și de impact, din sistemele educaționale din cele două țări, în domeniul învățării profesionale în contextul lumii digitalizate, a creșterii performanțelor manageriale prin digitalizarea școlilor.

Printre invitați: Daniel Funeriu, Mircea Miclea, Igor Șarov, Liliana Romaniuc, Laurențiu Șoitu, Radu Jugureanu, John Collick.

Agenda: https://forumuleducatiei.ro/agenda/

Pagina de înregistrare: https://forumuleducatiei.ro/inregistrare/
Taxă de participare forum – 250 lei.  
Taxă de participare forum + masterclass cu Dr. John Collick – 300 lei. 

Sursa: Quartz Matrix, via iTeach
Imagine: forumuleducatiei.ro