Asociația Ateliere Fără Frontiere lansează programul EduClick – Dăm Click pe România 2019, prin care va dota cu 1.000 de calculatoare unitățile de învățământ din România, datorită unei noi ediții a programului în care Kaufland România este partener principal.

Școlile, liceele, grădinițele, organizațiile non-profit și instituțiile publice sociale care au nevoie de calculatoare își pot înscrie în concurs proiectele de educație, formare sau integrare prin prin completarea formularului de aplicare de pe acest site. Beneficiarii echipamentelor IT, care vor fi anunțați pe data de 14 iunie 2019,  vor fi selectați pe baza proiectelor primite până pe 9 iunie 2019 prin intermediul formularului de aplicare. Acestea ar trebui să vorbească despre destinația calculatoarelor și nevoile celor care le vor folosi. mai multe detalii sunt disponibile în Regulamentul de Participare în program.

Toate cele 1.000 de calculatoare donate în acest program fac parte din echipamentele IT uzate pe care Ateliere Fără Frontiere le colectează de la companii în 2019 și care sunt recondiționate de persoanele vulnerabile și dezavantajate care lucrează într-unul dintre atelierele de inserție socio-profesională ale asociației.

Dăm Click pe România este la cea de-a treia ediție și face parte din platforma de donații de calculatoare pentru educație EduClick, care până în acest moment a contribuit cu peste 14.000 de calculatoare la modernizarea procesului educațional din peste 3.000 de unități de învățământ, asociații și fundații, organizații sociale și culturale din România.

Sursa: educlick.ro/blog/lansare-educlick-dam-click-romania-2019