În perioada 25-26 octombrie 2019, Facultatea de Matematică și Informatică (FMI) a Universității din București, în parteneriat cu Facultatea de Psihologie și Științele Educației (FPSE), organizează cea de-a XIV-a ediție a International Conference on Virtual Learning (ICVL) – New Technologies in Education and Research.

Evenimentul științific de e-Learning va aduce în atenția actorilor din cercetarea românească și internațională teme, aplicații, proiecte și cercetări care implică trendurile educaționale curente în domeniul e-Learning. Temele speciale pentru ediția din anul 2019 sunt:

  • Massive Open Online Courses (MOOCs),
  • Google Classroom,
  • Virtual Laboratory and Learning Technologies,
  • Augmented Reality Applications in Education,
  • Design and Development of Online Courseware.

Persoanele interesate să participe la cea de-a XIV-a ediție a International Conference on Virtual Learning pot trimite lucrări până la data de 31 august 2019. Din anul 2006, volumele cu lucrările ICVL sunt indexate ISI – Web of Science. Primul apel la contribuțiieuagenda.eu. Formularele de înscriere sunt disponibile aici: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc-X9iJHhqeWnZrOO-mHhtkiBMFdJrTsconbDUOeOxQFE9pjw/viewform.

Secțiuni pentru proiectul ICVL: Models & Methodologies (M&M); Technologies & Virtual Laboratory (Tech); Software Solutions (SOFT); ”Intel® Education” – Innovation in education and research (IntelEdu).

* * *

Prima ediție ICVL 2006 a fost organizată la Facultatea de Matematică şi Informatică a Universităţii din Bucureşti, iar apoi, în parteneriat cu universități de prestigiu din România, la Constanţa (2007, 2008), Iaşi (2009), Târgu-Mureş (2010), Cluj-Napoca (2011), Brașov (2012), București (2013 și 2014), Timișoara (2015), Craiova (2016), Sibiu (2017) și Alba-Iulia (2018). Începând cu ediția din anul 2019, ICVL se va desfășura la Facultatea de Matematică și Informatică – Universitatea din București.

Mai multe detalii despre International Conference on Virtual Learning (ICVL) – New Technologies in Education and Research pot fi consultate aici: http://c3.icvl.eu.