consolid8 Festival, eveniment unic, dedicat companiilor și organizațiilor din mediul antreprenorial interesate de tehnologii sustenabile și soluții inovative, organizează alături de LG Electronics România Competiția Edu-Transformers Award – powered by LG. Înscrierile se realizează până pe 1 septembrie 2023, iar premii în valoare de 7.400 de lei.

Edu-Transformers Award promovează educația ca pilon central al dezvoltării societății și este dedicat inovatorilor pasionați care dezvoltă inițiativele revoluționare privind îmbunătățirea experiențelor de învățare în contextul tranziției digitale și a transformării tehnologice, indiferent dacă este vorba de un proiect care abordează inegalitatea educațională, un program specializat în promovarea alfabetizării digitale sau aplicații pe bază de inteligență artificială dedicate adulților.

Înscrierile se realizează exclusiv online, fie prin înregistrarea unui videoclip tip pitch (formular: lp.constantcontactpages.com/sv/x5bomPX) în care participanții trebuie să prezinte inițiativa, caracterul inovator, gradul de sustenabilitate/componenta verde și strategia de scalabilitate a proiectului lor, fie prin completarea formularului disponibil aici: lp.constantcontactpages.com/sv/Gz2SUvW.

Toți pasionații de educație, antreprenorii, profesorii, studenții și profesioniștii sunt încurajați să își înscrie inițiativele pe platformă până pe data de 1 septembrie.

Câștigătorii vor avea ocazia de a-și prezenta ideile și inițiativele în fața a 700 de oameni așteptați în cadrul conferinței consolid8 Talks desfășurată la Teatrul Sică Alexandrescu din Brașov, în data de 23 septembrie 2023. Pe lângă recunoaștere, vizibilitate și validare, câștigătorii vor fi recompensați de către LG Electronics România cu premii în valoare de 7.400 de lei.

Competiția Edu-Transformers Award este un eveniment dedicat promovării inițiativelor care contribuie la îmbunătățirea procesului educațional pentru un viitor mai bun și o modalitate de a celebra eforturile de inovare în domeniul învățământului. Prin acest concurs sunt evidențiate ideile și inițiativele revoluționare care vor schimba experiența de învățare pentru generațiile viitoare.

Despre LG

LG este o companie globală de tehnologie și un partener de încredere care oferă produse și soluții inovatoare pentru industriile din întreaga lume. Soluțiile IT ale companiei LG includ monitoare de business, laptopuri, proiectoare, dispozitive cloud, ecrane medicale și roboți comerciali, toate concepute pentru a maximiza eficiența și pentru a oferi plusvaloare clienților. În plus, LG a investit în cercetarea și dezvoltarea de tehnologii avansate, cum ar fi inteligența artificială, IoT sau 5G, pentru a oferi produse și servicii care să îmbunătățească calitatea vieții oamenilor.

consolid8 Festival este o inițiativă a mai multor antreprenori și organizații care susțin și cred în sustenabilitate, viitor verde, dezvoltă și sprijină diferite proiecte de inovare socială.

Sursă și imagini: consolid8